نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال‌مادرید و بارسلونا(۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)| همه‌چیز برای فلیک و بارسا اعتراض تراکتور به سازمان لیگ: حداقل زمان بازی آخر را تغییر دهید ترکیب رئال‌مادرید و بارسلونا در ال‌کلاسیکو برگشت مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرسپولیس «نیازمند» گلر بهتر است؟ پخش زنده بازی بارسلونا و رئال‌مادرید (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کنعانی‌زادگان هوایی شد غرامت ۹۰۰ هزاردلاری استقلال به موسیمانه! توافق رضا شکاری با پرسپولیس؟ سیدحسین حسینی بازی با سپاهان را از دست داد| ویروس به استقلال حمله کرد غیبت یزدانی در آخرین مسابقه سپاهان وحید امیری منتظر جلسه تمدید قرارداد صعود فوتسال بانوان به عنوان تیم دوم با توقف برابر ویتنام مجید حسینی در ایران، فقط برای استقلال بازی می‌کند | بازگشت فعلاً منتفی است درخواست مردم ایران از مهدی طارمی درخصوص بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا + عکس زمزمه خروج رونالدو از النصر داغ شد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و رئال مادرید | تعیین قهرمان در ال‌کلاسیکو مهرداد محمدی در انتظار بازگشت به ترکیب استقلال پرشتاب به سمت قهرمانی هفتم سهم ناچیز جودو خراسان از قهرمانی نوجوانان و جوانان کشور
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید حسین رفاهی‌مجرد

  • کد خبر: ۹۸۲۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید حسین رفاهی‌مجرد
حسین اهل مردانگی و پارسایی بود و همواره از خدا می‌خواست اعضای بدنش را در مسیر خدمت به خودش قوی و نیرومند کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین اهل مردانگی و پارسایی بود و همواره از خدا می‌خواست اعضای بدنش را در مسیر خدمت به خودش قوی و نیرومند کند. او در رشته پهلوان‌پرور کشتی فعال بود و بار‌ها برای کسب مقام، دوبنده کشتی را به‌تن کرد و روی تشک حاضر شده بود. حسین رفاهی‌مجرد در خانواده‌ای مذهبی و متدین در فریمان به دنیا آمد. او بعد از گذراندن دوران طفولیت راهی مدرسه شد تا اینکه مدرک سیکل گرفت. در سال ۱۳۶۱ سه ماه از طریق سپاه پاسداران عازم جبهه شد. به‌دلیل نیروی بدنی زیاد و توان بازوهایش راننده کامیون بزرگ خاک‌برداری بود و سنگر می‌‎ساخت. پس از بازگشت از جبهه، مدتی در مغازه شیشه‌بری مشغول به کار شد و در سال ۱۳۶۲ به خدمت مقدس سربازی اعزام شد.

حسین رفاهی‌مجرد در ۷ مهر ۱۳۶۴ در پاسگاه زید بر اثر اصابت گلوله توپ دشمن بعثی به شهادت رسید. در فرازی از وصیت‌نامه این شهید آمده است: «اینک نوبت غرش شیران ایران است که همچنان می‌غرند و دل دریا را پاره می‌کنند تا راهی را که همانا صاحبش مهدی است، پاک و هموار سازند. سلام به اندازه غرش تفنگم، سلام به اندازه برد تفنگم، به شما امت اسلام و با حمد و سپاس پروردگار بزرگ و سلام فراوان بر امام‌زمان (عج) و درود بی‌کران بر امام‌خمینی (ره) و سلام بر شهدای اسلام و انقلاب اسلامی و سلام بر مقام رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل...»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->